Cibuľky v vínnom octe
Ingrediencie: cibuľky, voda, vínny ocot, soľ, cukor, antioxidanty: kyselina citrónová, kyselina askorbová, siričitany.
Odporúčania na skladovanie: Po otvorení uchovávajte v chladničke a skonzumujte do 15 dní.
Kľúčové tagy: Zuccato jarná cibuľka, kvalitná cibuľka, zdravé dochutenie, gurmánske recepty, výnimočné ingrediencie, jemná konzistencia, chutná pochúťka, exkluzívne dochutenie, jemne sladkokyslá chuť, intenzívna chuť, lahodná aróma, tradičné recepty, jemne pikantná chuť, chutná cibuľka, výnimočné dochutenie, kvalitné recepty, zdravé jedlo, cibuľková aróma, talianske dochutenie, výnimočné suroviny
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 145 kJ / 34 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 7,3 g |
- z toho cukry | 4 g |
Bielkoviny | 1 g |
Soľ | 1,5 g |
Kľúčové tagy: Zuccato jarná cibuľka, kvalitná cibuľka, zdravé dochutenie, gurmánske recepty, výnimočné ingrediencie, jemná konzistencia, chutná pochúťka, exkluzívne dochutenie, jemne sladkokyslá chuť, intenzívna chuť, lahodná aróma, tradičné recepty, jemne pikantná chuť, chutná cibuľka, výnimočné dochutenie, kvalitné recepty, zdravé jedlo, cibuľková aróma, talianske dochutenie, výnimočné suroviny
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár