Sušená červená šošovica
Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich glutén, sóju a sezamové semienka.
Spôsob prípravy: Namočte do studenej vody na 4 hodiny pred varením.
Doba varenia: 15 minút (10 minút v tlakovom hrnci).
Kľúčové tagy: Zorzi červená horská šošovica, zdravá strava, bohaté na bielkoviny, výživné strukoviny, kvalitné suroviny, tradičné talianske potraviny, jemná textúra, zdravá výživa, výborné dochutenie, prírodné ingrediencie, prémiové produkty, talianska kvalita, gurmánska kuchyňa, výborné talianske potraviny, zdravé alternatívy, výživné občerstvenie, tradičné talianske suroviny, chutné strukoviny, zdravé sacharidy, kvalitná šošovica
Zložka | Množstvo na 100 g |
---|---|
Energia | 1596 kJ / 377 kcal |
Tuky | 2,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 59,1 g |
- z toho cukry | 1,8 g |
Vláknina | 10,8 g |
Bielkoviny | 24,9 g |
Soľ | 0,02 g |
Kľúčové tagy: Zorzi červená horská šošovica, zdravá strava, bohaté na bielkoviny, výživné strukoviny, kvalitné suroviny, tradičné talianske potraviny, jemná textúra, zdravá výživa, výborné dochutenie, prírodné ingrediencie, prémiové produkty, talianska kvalita, gurmánska kuchyňa, výborné talianske potraviny, zdravé alternatívy, výživné občerstvenie, tradičné talianske suroviny, chutné strukoviny, zdravé sacharidy, kvalitná šošovica
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár