Bujónová kocka s extraktom z rastlinných bielkovín
Zloženie:
Jodidovaná soľ (48,3 %)
Extrakt z rastlinných bielkovín (sója a kukurica)
Extrakt z droždia
Sušená zelenina v premenlivom pomere: cibuľa, mrkva, petržlen, paradajky, cesnak (6 %)
Sušené kuracie mäso oddelené mechanicky (3 %)
Kurací tuk (nehydrogenovaný)
Kukuričný olej
Kurkuma
Muškátový oriešok
Návod na použitie:
Na prípravu chutného kuracieho vývaru rozpustite 4 g produktu (1 čajová lyžička) v 250 ml teplej vody a premiešajte.
Kurací granulát je možné použiť aj v požadovanom množstve namiesto soli, na zvýraznenie chuti polievok, omáčok, bieleho mäsa, rizota, vajec atď.
Podmienky skladovania:
Produkt uchovávajte na suchom a chladnom mieste, mimo vlhkosti a tepla.
Kľúčové tagy: zeleninový granulovaný bujón, zdravý vývar, instantný bujón, lahodné dochutenie, tradičný vývar, prírodný bujón, jemná zeleninová chuť, bio polievkový základ, diétne dochutenie, rastlinný vývar, prírodná alternatíva, zdravé dochutenie, výživný základ, chutný zeleninový vývar, jednoduchá príprava, bez umelých prísad, lahodné varenie, kvalitné ingrediencie, rýchla príprava, gurmánsky vývar
Zložka | Množstvo na 100g | Množstvo na porciu (4g) |
---|---|---|
Energia | 707 kJ / 168 kcal | 25 kJ / 6 kcal |
Tuky | 5,0 g | 0,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g | 0,1 g |
Sacharidy | 11,0 g | 0,3 g |
- z toho cukry | 2,5 g | 0,1 g |
Vláknina | 1,8 g | 0,06 g |
Bielkoviny | 19,0 g | 0,8 g |
Soľ | 54 g | 2,3 g |
Jód | 1568 μg | 63 μg |
Kľúčové tagy: zeleninový granulovaný bujón, zdravý vývar, instantný bujón, lahodné dochutenie, tradičný vývar, prírodný bujón, jemná zeleninová chuť, bio polievkový základ, diétne dochutenie, rastlinný vývar, prírodná alternatíva, zdravé dochutenie, výživný základ, chutný zeleninový vývar, jednoduchá príprava, bez umelých prísad, lahodné varenie, kvalitné ingrediencie, rýchla príprava, gurmánsky vývar
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár