Instantné rezance sú vyrobené z pšeničnej múky (79 %), palmového oleja, soli a kypriacich látok (uhličitan sodný, uhličitan draselný), pričom obsahujú aj antioxidant: extrakt z rozmarínu.
Tekuté ochucovadlo (7 %) obsahuje vodu, sóju (6 %), cukor, pšeničnú múku, soľ, olej z hroznových jadier, zvýrazňovač chuti E621, kyselinu octovú a farbivo E150c.
Ochucovacia zmes (4 %) je tvorená soľou, pšeničnou múkou, sójou (7 %), sójovou omáčkou v prášku (78 % sója, soľ), zázvorovým práškom a extraktom z droždia.
Sušené ochucovadlo (10 %) obsahuje zeler, vajcia, mlieko, hovädzie mäso, ryby, sezam a mäkkýše.
Produkt môže obsahovať stopy vajec, mlieka, mäkkýšov, rýb, sezamu a zeleru.
Skladujte na chladnom a suchom mieste, chráňte pred svetlom.
Kľúčové tagy: Star Saikebon Yakisoba hovädzie, japonské rezance, instantné yakisoba, hovädzie yakisoba, ázijská kuchyňa, chutné yakisoba, rýchle jedlo, autentická japonská kuchyňa, instantné cestoviny, yakisoba na panvici, kvalitné japonské rezance, Star Saikebon produkty, yakisoba s hovädzím, japonské street food jedlo, chutné rýchle jedlo, yakisoba omáčka, kvalitné instantné jedlo, výborné yakisoba, tradičné ázijské cestoviny, yakisoba s omáčkou
Zložka | Množstvo na 100g | Množstvo na porciu |
---|---|---|
Energia | 929 kJ / 222 kcal | 1744 kJ / 416 kcal |
Tuky | 10 g | 19 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 9,3 g | 17 g |
Sacharidy | 28 g | 52 g |
- z toho cukry | 15 g | 28 g |
Vláknina | 2,1 g | 3,8 g |
Bielkoviny | 15 g | 29 g |
Soľ | 1,2 g | 2,2 g |
Kľúčové tagy: Star Saikebon Yakisoba hovädzie, japonské rezance, instantné yakisoba, hovädzie yakisoba, ázijská kuchyňa, chutné yakisoba, rýchle jedlo, autentická japonská kuchyňa, instantné cestoviny, yakisoba na panvici, kvalitné japonské rezance, Star Saikebon produkty, yakisoba s hovädzím, japonské street food jedlo, chutné rýchle jedlo, yakisoba omáčka, kvalitné instantné jedlo, výborné yakisoba, tradičné ázijské cestoviny, yakisoba s omáčkou
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár