Návod na varenie
Do 2 litrov vody pridajte lyžicu jemnej soli a priveďte do varu. Nasypte múku z balenia a miešajte metličkou približne dve minúty. Ak by zmes bola príliš hustá, pridajte trochu vody a pokračujte v miešaní na ohni.
Kľúčové tagy: Spadoni polenta, instantná polenta, rýchla príprava, talianske jedlo, kukuričná polenta, kvalitné suroviny, jemná chuť, domáce varenie, tradičná polenta, praktické balenie, ľahká príprava, chutná polenta, zdravé jedlo, talianska kuchyňa, kukuričná kaša, bezlepková strava, polenta na raňajky, hustá konzistencia, výborná chuť
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 1494 kJ / 352 kcal |
Tuky | 1,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,32 g |
Sacharidy | 77 g |
- z toho cukry | 0,8 g |
Vláknina | 1,9 g |
Bielkoviny | 6,8 g |
Soľ | < 0,01 g |
Kľúčové tagy: Spadoni polenta, instantná polenta, rýchla príprava, talianske jedlo, kukuričná polenta, kvalitné suroviny, jemná chuť, domáce varenie, tradičná polenta, praktické balenie, ľahká príprava, chutná polenta, zdravé jedlo, talianska kuchyňa, kukuričná kaša, bezlepková strava, polenta na raňajky, hustá konzistencia, výborná chuť
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár