-
Kľúčové tagy: Sartori múka, múka na polentu, Gialla Velata, kukuričná múka, talianske suroviny, jemná chuť, hustá konzistencia, domáce varenie, tradičná polenta, talianska kuchyňa, kvalitné suroviny, polentová múka, bezlepková strava, rýchla príprava, chutná polenta, hustá kaša, pečenie s polentou, krémová konzistencia, jemná štruktúra
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 1569 kJ / 375 kcal |
Tuky | 1,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,17 g |
Sacharidy | 83 g |
- z toho cukry | 0,64 g |
Bielkoviny | 6 g |
Soľ | 2,5 mg |
Kľúčové tagy: Sartori múka, múka na polentu, Gialla Velata, kukuričná múka, talianske suroviny, jemná chuť, hustá konzistencia, domáce varenie, tradičná polenta, talianska kuchyňa, kvalitné suroviny, polentová múka, bezlepková strava, rýchla príprava, chutná polenta, hustá kaša, pečenie s polentou, krémová konzistencia, jemná štruktúra
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár