Múka na prípravu pizze – 400g
Základom je pšeničná múka typu "0", ktorá obsahuje glutén. Môže obsahovať stopy sóje, mlieka a sezamu. Priložený recept odporúča kombináciu 400 g múky "0", 100 g semoliny, 250 ml teplej vody, 1 lyžičky cukru, 20 g aktívneho kvásku a 4 lyžičiek olivového oleja.
Kľúčové tagy: Sartori múka, múka na pizzu, speciale W250, talianska kvalita, profesionálne pečenie, kvalitná múka, pizza cesto, jemná konzistencia, hrubá múka, tradičné pečivo, chrumkavé cesto, domáca pizza, vláčne pečivo, múka na pečenie, originálna pizza, chrumkavé pečivo, talianska tradícia, kvalitné suroviny, výborná chuť
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 1457 kJ / 340 kcal |
Tuky | 1,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 72 g |
- z toho cukry | 0,6 g |
Vláknina | 2,3 g |
Bielkoviny | 10 g |
Soľ | 0,09 g |
Kľúčové tagy: Sartori múka, múka na pizzu, speciale W250, talianska kvalita, profesionálne pečenie, kvalitná múka, pizza cesto, jemná konzistencia, hrubá múka, tradičné pečivo, chrumkavé cesto, domáca pizza, vláčne pečivo, múka na pečenie, originálna pizza, chrumkavé pečivo, talianska tradícia, kvalitné suroviny, výborná chuť
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár