Vývarová kocka s rastlinnými bielkovinami a rybami
S vysokým obsahom bielkovín – Bez tukov – Bez nasýtených tukov
Zloženie:
Jodidovaná soľ (41 %)
Extrakt z rastlinných bielkovín (sója, kukurica)
Sušená zelenina (17 %): zemiaky, mrkva, cibuľa, cesnak, zeler, petržlen, paradajky
Sušená treska (7,5 %)
Sušené krevety (1,5 %)
Sušený krab (1,5 %)
Návod na použitie:
Na prípravu chutného rybieho vývaru rozpustite 4 g produktu (1 čajová lyžička) v 250 ml teplej vody a premiešajte.
Rybie granule môžu byť použité namiesto soli na zvýraznenie chuti polievok, vývarov, rybích jedál, rizota a iných jedál.
Skladovanie:
Produkt je hygroskopický, preto ho chráňte pred vlhkosťou a teplom. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste, prípadne v chladničke.
Kľúčové tagy: rybací bujón, granulovaný rybací vývar, výborné dochutenie, polievkový základ, kvalitné dochucovadlo, gurmánske dochutenie, rybí vývar, zdravý bujón, instantný rybací vývar, rybacie dochutenie, prírodné dochucovadlo, bez umelých prísad, jednoduché varenie, kvalitný rybací vývar, výborné na rybacie polievky, gurmánska kuchyňa, tradičný rybací bujón, chutné dochutenie, výživný rybací vývar, jemná chuť rýb
Zložka | Množstvo na 100g | Množstvo na porciu (4g) |
---|---|---|
Energia | 808 kJ / 193 kcal | 32 kJ / 8 kcal |
Tuky | 7,1 g | 0,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g | 0,04 g |
Sacharidy | 14 g | 0,6 g |
- z toho cukry | 3,2 g | 0,1 g |
Vláknina | 2,7 g | 0,1 g |
Bielkoviny | 16 g | 0,6 g |
Soľ | 52 g | 2 g |
Jód | 1310 μg | 52 μg |
Kľúčové tagy: rybací bujón, granulovaný rybací vývar, výborné dochutenie, polievkový základ, kvalitné dochucovadlo, gurmánske dochutenie, rybí vývar, zdravý bujón, instantný rybací vývar, rybacie dochutenie, prírodné dochucovadlo, bez umelých prísad, jednoduché varenie, kvalitný rybací vývar, výborné na rybacie polievky, gurmánska kuchyňa, tradičný rybací bujón, chutné dochutenie, výživný rybací vývar, jemná chuť rýb
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár