Pizza na plechu so špaldovou múkou
Ingrediencie:
200 g špaldovej múky
300 g múky z mäkkej pšenice
5 g pivovarských kvasníc alebo 25 g sušeného kvásku Ruggeri
10 g soli
2 lyžice extra panenského olivového oleja
270 ml vody
Postup:
Zmiešajte všetky ingrediencie v miske a dobre vymieste, aby vzniklo hladké a homogénne cesto. Nechajte odpočívať v chladničke pri 4 °C po dobu 18–20 hodín a potom pri izbovej teplote ďalších 60–90 minút. Vyvaľkajte cesto a nechajte ho kysnúť. Potrite paradajkovou omáčkou a pečte v predhriatej rúre na 200 °C po dobu 15–20 minút. Päť minút pred koncom pečenia pridajte ďalšie ingrediencie podľa chuti a dokončite pečenie.
Kľúčové tagy: Ruggeri špaldová múka, špaldová múka, zdravé pečenie, bio múka, celozrnná múka, Ruggeri produkty, výživné suroviny, zdravé potraviny, domáce pečenie, špaldový chlieb, alternatíva ku klasickej múke, jemná múka, tradičné pečenie, zdravá alternatíva, výživná múka, bio alternatíva, kvalitné suroviny, chlieb zo špaldy, zdravé stravovanie, celozrnné produkty
Zložka | Na 100g |
---|---|
Energia | 1475 kJ / 352 kcal |
Tuky | 1,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 71,7 g |
- z toho cukry | 0,8 g |
Vláknina | 2,2 g |
Bielkoviny | 12,3 g |
Soľ | 0,01 g |
Kľúčové tagy: Ruggeri špaldová múka, špaldová múka, zdravé pečenie, bio múka, celozrnná múka, Ruggeri produkty, výživné suroviny, zdravé potraviny, domáce pečenie, špaldový chlieb, alternatíva ku klasickej múke, jemná múka, tradičné pečenie, zdravá alternatíva, výživná múka, bio alternatíva, kvalitné suroviny, chlieb zo špaldy, zdravé stravovanie, celozrnné produkty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár