Zloženie (recept na chlieb):
250 g múky z mäkkej pšenice,
250 g ražnej múky,
280 ml vody,
50 g kvásku Pasta Madre Ruggeri,
10 g soli
Tagy: ražná múka, Ruggeri, múka na pecenie, zdravé pecenie, celozrnná raž, múka na chlieb, rustikálna múka, talianska múka, bio ražná múka, múka na focacciu, remeselná múka, ražné pecivo, prírodné ingrediencie, múka bez prísad, tradicné pecenie, múka na kysnuté cesto, kvalitná múka, talianske produkty, zdravé pecivo, múka na remeselné pecivo
Zložka | Množstvo na 100 g |
---|---|
Energia | 1293 kJ / 309 kcal |
Tuky | 1,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 61,9 g |
- z toho cukry | 6,7 g |
Vláknina | 8 g |
Bielkoviny | 8,3 g |
Sol | 0,1 g |
Tagy: ražná múka, Ruggeri, múka na pecenie, zdravé pecenie, celozrnná raž, múka na chlieb, rustikálna múka, talianska múka, bio ražná múka, múka na focacciu, remeselná múka, ražné pecivo, prírodné ingrediencie, múka bez prísad, tradicné pecenie, múka na kysnuté cesto, kvalitná múka, talianske produkty, zdravé pecivo, múka na remeselné pecivo
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár