Ingrediencie:
500 g múky na pizzu
50 g kvásku (Pasta Madre Ruggeri)
10 g soli
280 ml vody
2 lyžice olivového oleja
Postup:
Dobre premiešajte všetky ingrediencie v mixéri alebo ručne, až kým nezískate hladké a homogénne cesto.
Nechajte cesto odpočívať prikryté vlhkou utierkou alebo fóliou asi 20 minút.
Vyvaľkajte cesto na vopred vymastený plech, prikryte ho a nechajte kysnúť v rúre aspoň 90 minút.
Potrite paradajkovou omáčkou a pečte v predhriatej rúre na 220 °C približne 15 minút.
Vyberte pizzu, pridajte mozzarellu a ďalšie ingrediencie podľa chuti.
Pečte ďalších 7 – 8 minút, aby sa všetko dobre upieklo.
Kľúčové tagy: Ruggeri múka na pizzu, múka na taliansku pizzu, pizza múka, špeciálna múka, kvalitná múka, múka na domáce pečenie, pizza cesto, jemná múka, zdravá alternatíva, talianska múka, Ruggeri produkty, múka na tenké cesto, výživná múka, bezlepková alternatíva, tradičné pečenie, pšeničná múka, pečenie pizze, bio múka, výživné suroviny, talianska tradícia
Zložka | Na 100g |
---|---|
Energia | 1521 kJ / 363 kcal |
Tuky | 1,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 77 g |
- z toho cukry | 0,7 g |
Vláknina | 1,8 g |
Bielkoviny | 10 g |
Soľ | 0,1 g |
Kľúčové tagy: Ruggeri múka na pizzu, múka na taliansku pizzu, pizza múka, špeciálna múka, kvalitná múka, múka na domáce pečenie, pizza cesto, jemná múka, zdravá alternatíva, talianska múka, Ruggeri produkty, múka na tenké cesto, výživná múka, bezlepková alternatíva, tradičné pečenie, pšeničná múka, pečenie pizze, bio múka, výživné suroviny, talianska tradícia
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka |
---|---|
EAN: | 8032891201374 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár