Zloženie:
Kukuricná múka: 86,7 %
Celozrnná kukuricná múka: 5 %
Ryžová múka: 3,3 %
Celozrnná pohánková múka: 2,5 %
Quinoa semienka: 2 %
Amarantové semienka: 0,5 %
Tagy: polenta Valsugana, polenta z 5 cereálií, viaczrnná polenta, talianska polenta, zdravé jedlá, tradicné talianske jedlá, rustikálne recepty, remeselná polenta, prírodná polenta, polenta bez lepku, obilninová polenta, rustikálna kuchyna, zdravé suroviny, remeselná výroba, polenta pre gurmánov, viacobilninové produkty, talianske špeciality, polenta na rýchlu prípravu, zdravé a prírodné jedlá, jednoduché recepty
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 1487 kJ / 350 kcal |
Tuky | 0,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77 g |
- z toho cukry | 0,6 g |
Vláknina | 3,3 g |
Bielkoviny | 7,4 g |
Sol | 0 g |
Tagy: polenta Valsugana, polenta z 5 cereálií, viaczrnná polenta, talianska polenta, zdravé jedlá, tradicné talianske jedlá, rustikálne recepty, remeselná polenta, prírodná polenta, polenta bez lepku, obilninová polenta, rustikálna kuchyna, zdravé suroviny, remeselná výroba, polenta pre gurmánov, viacobilninové produkty, talianske špeciality, polenta na rýchlu prípravu, zdravé a prírodné jedlá, jednoduché recepty
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár