Hubové rizoto (Risotto Boscaiolo)
Ingrediencie pre 4 osoby:
400 g ryže
30 g sušených hríbov (Funghi Porcini Pagnan)
50 g masla
2 lyžice extra panenského olivového oleja
100 g strúhaného parmezánu
1 cibuľa
1 liter vývaru
½ pohára suchého bieleho vína
Príprava:
Priveďte vývar do varu.
Na panvici opražte nadrobno nasekanú cibuľu na masle a olivovom oleji.
Pridajte ryžu a predtým namočené sušené huby.
Zalejte bielym vínom a varte na miernom ohni, kým sa alkohol neodparí.
Postupne pridávajte horúci vývar, neustále miešajte a varte, kým ryža nezmäkne.
Na záver pridajte parmezán, premiešajte a podávajte ihneď.
Kľúčové tagy: Pagnan snehové vločky extra, sušené hríby, kvalitné talianske huby, výnimočné sušené huby, gurmánske huby, výborné huby, aromatická hubová chuť, výdatné huby, tradičné talianske huby, výborné na omáčky, lahodná hubová pochúťka, zdravé huby, kvalitné huby, sušené hríby do varenia, výživná hubová zmes, talianska kuchyňa, bio sušené huby, jemná chuť hub, sušené huby na pizzu, gurmánska kuchyňa
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 1313 kJ / 312 kcal |
Tuky | 4,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 28 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 30 g |
Soľ | 0,08 g |
Kľúčové tagy: Pagnan snehové vločky extra, sušené hríby, kvalitné talianske huby, výnimočné sušené huby, gurmánske huby, výborné huby, aromatická hubová chuť, výdatné huby, tradičné talianske huby, výborné na omáčky, lahodná hubová pochúťka, zdravé huby, kvalitné huby, sušené hríby do varenia, výživná hubová zmes, talianska kuchyňa, bio sušené huby, jemná chuť hub, sušené huby na pizzu, gurmánska kuchyňa
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár