Jogurtový koláč so sójovou múkou – 500g
Ingrediencie: 1 kelímok sójového jogurtu (125 g), pol kelímka rastlinného oleja, jeden a pol kelímka trstinového cukru, 2 kelímky ryžovej múky, 1 kelímok sójovej múky, 200 ml sójového mlieka, polovica balíčka prášku do pečiva. Príprava: Zmiešajte jogurt s cukrom, následne pridajte múky, olej, mlieko a prášok do pečiva. Premiešajte, kým nevznikne hladké cesto, a pečte pri 180 °C asi 45 minút.
Kľúčové tagy: Molino Rossetto, sójová múka, bezlepková múka, zdravé pečenie, kvalitná múka, rastlinný proteín, vysoký obsah bielkovín, sójové pečivo, bezgluténová múka, prírodná kvalita, zdravá strava, jemná chuť, múka na pečenie, alternatívna múka, zdravé pečivo, chutné cesto, fit pečenie, vegetariánska múka, zdravý základ, bio múka
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 1823 kJ / 437 kcal |
Tuky | 21,0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 3,2 g |
Sacharidy | 18,0 g |
- z toho cukry | 7,8 g |
Vláknina | 18,0 g |
Bielkoviny | 38,0 g |
Soľ | 0,01 g |
Kľúčové tagy: Molino Rossetto, sójová múka, bezlepková múka, zdravé pečenie, kvalitná múka, rastlinný proteín, vysoký obsah bielkovín, sójové pečivo, bezgluténová múka, prírodná kvalita, zdravá strava, jemná chuť, múka na pečenie, alternatívna múka, zdravé pečivo, chutné cesto, fit pečenie, vegetariánska múka, zdravý základ, bio múka
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár