Škorica mletá (Cannella macinata)
Pochádza z ostrova Cejlón a používa sa na dochutenie grilovaného mäsa, zeleninových jedál, ovocných šalátov a cukroviniek.
-
Kľúčové tagy: mletá škorica, korenie do pečenia, bio škorica, prírodné dochutenie, jemná aróma, exotické korenie, gurmánske dochutenie, zdravé korenie, intenzívna chuť, tradičné recepty, sladké korenie, aromatická škorica, kvalitné dochutenie, liečivé korenie, prírodná škorica, škorica do dezertov, korenie na varenie, jemná chuť, silná aróma, klasická škorica
-
Kľúčové tagy: mletá škorica, korenie do pečenia, bio škorica, prírodné dochutenie, jemná aróma, exotické korenie, gurmánske dochutenie, zdravé korenie, intenzívna chuť, tradičné recepty, sladké korenie, aromatická škorica, kvalitné dochutenie, liečivé korenie, prírodná škorica, škorica do dezertov, korenie na varenie, jemná chuť, silná aróma, klasická škorica
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár