Misura Čokoládové Croissanty S Extra Vlákninou - 308gr
...
Croissant s prirodzeným kvasením, celozrnnou múkou a čokoládovou náplňou
Zloženie: celozrnná pšeničná múka 30 %, rozpustná vláknina z pšenice 1 %, čakanková vláknina (oligofruktóza) 1 %, čokoládová náplň 28 % (glukózový sirup, cukor, voda, čokoláda* 90 % – 2,5 % z celkovej hmotnosti produktu – kakaový prášok, kakaová pasta, kakaové maslo, slnečnicový olej), pšeničná múka, arómy, želírujúce látky: pektín, rastlinné oleje a tuky (slnečnicový olej, bambucké maslo v rôznych pomeroch), prírodné kvasnice 6,5 % (pšenica), cukor, maslo, čerstvé vajcia z voľného chovu 3,3 %, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselín rastlinného pôvodu, sójový lecitín, sladová pšeničná múka, sušené odstredené mlieko, arómy, pšeničný glutén.
Upozornenie: Môže obsahovať stopy horčice.
*Pôvod kakaa: Ekvádor.
Kľúčové tagy: Misura croissant, čokoládový croissant, vlákninový croissant, zdravé pečivo, sladké pochutiny, jemná chuť, nadýchaný croissant, sladká pochutina, Misura produkty, čokoládová kombinácia, sladké osvieženie, kvalitné sladkosti, sladká chuť, gurmánske croissanty, jemné sladkosti, talianska kvalita, sladká maškrta, čokoládová plnka, vlákninový zážitok
Zložka | Na 100 g | Na porciu (51,4 g) |
---|---|---|
Energia | 1634 kJ / 391 kcal | 839 kJ / 201 kcal |
Tuky | 18 g | 9,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,2 g | 3,7 g |
Sacharidy | 47 g | 24 g |
- z toho cukry | 26 g | 13 g |
Vláknina | 7,9 g | 4,1 g |
Bielkoviny | 6,2 g | 3,2 g |
Soľ | 0,37 g | 0,19 g |
Kľúčové tagy: Misura croissant, čokoládový croissant, vlákninový croissant, zdravé pečivo, sladké pochutiny, jemná chuť, nadýchaný croissant, sladká pochutina, Misura produkty, čokoládová kombinácia, sladké osvieženie, kvalitné sladkosti, sladká chuť, gurmánske croissanty, jemné sladkosti, talianska kvalita, sladká maškrta, čokoládová plnka, vlákninový zážitok
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár