Ryžová múka alebo krupica je obzvlášť vhodná na prípravu akéhokoľvek jedla, ako sú halušky alebo polievky. Možno ju použiť aj na čerstvé cestoviny, cestá a pečivo. Ryžová múka je ideálna aj na pečené výrobky, bešamel a pridáva sa do omáčok na ich zahustenie. Je skvelou voľbou na obaľovanie rýb a zeleniny alebo na prípravu kaše pre dojčatá.
Ryžová múka absorbuje veľmi málo oleja, vďaka čomu zostáva pokrm ľahký a chrumkavý. Jedlá pripravené z nej sú stráviteľné a chutné. Je základnou potravinou v detskej strave a používa sa aj pre ľudí s intoleranciou na lepok.
Kľúčové tagy: Martini ryžová múka, kvalitná bezlepková múka, zdravé pečenie, výživné pečenie, prírodné suroviny, talianska kvalita, gurmánske pečenie, chutné pečivo, jemná textúra, výborná kvalita, jednoduché pečenie, bezlepková alternatíva, výborné dochutenie, prírodné suroviny, bez chemických prísad, kvalitné suroviny, výživná strava, zdravé alternatívy, tradičné talianske pečenie
Zložka | Množstvo na 100 g | Množstvo na 1 porciu (80 g) |
---|---|---|
Energia | 1506 kJ / 360 kcal | 1204 kJ / 288 kcal |
Bielkoviny | 7,3 g | 5,8 g |
Sacharidy | 79 g | 63 g |
- z toho cukry | 0 g | 0 g |
Tuky | 0,5 g | 0,4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g | 0 g |
Sodík | 0,004 g | 0,0032 g |
Vláknina | 1 g | 0,8 g |
Kľúčové tagy: Martini ryžová múka, kvalitná bezlepková múka, zdravé pečenie, výživné pečenie, prírodné suroviny, talianska kvalita, gurmánske pečenie, chutné pečivo, jemná textúra, výborná kvalita, jednoduché pečenie, bezlepková alternatíva, výborné dochutenie, prírodné suroviny, bez chemických prísad, kvalitné suroviny, výživná strava, zdravé alternatívy, tradičné talianske pečenie
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka |
---|---|
Charakteristika: | Bezlepkové |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár