Ideálne pre bravčové, hovädzie, kuracie a morčacie mäso.
Pre intenzívnejšiu chuť marinujte mäso s korením a nechajte aspoň 3 hodiny v chladničke;
alebo zmiešajte korenie s olejom alebo vodou a posypte počas varenia.
Odporúčané množstvo: 30-40 g na 1 kg mäsa.
-
Kľúčové tagy: Lucrom kebab korenie, tradičné korenie, jemná textúra, výživné dochutenie, zdravé varenie, gurmánske dochutenie, autentická chuť, talianska kvalita, výborné talianske produkty, prírodné suroviny, výborné talianske korenie, zdravé alternatívy, jemná chuť, výborné dochutenie, prírodné dochutenie, jemná aróma, kvalitné talianske produkty, zdravá výživa, lahodná chuť, korenie na kebab
-
Kľúčové tagy: Lucrom kebab korenie, tradičné korenie, jemná textúra, výživné dochutenie, zdravé varenie, gurmánske dochutenie, autentická chuť, talianska kvalita, výborné talianske produkty, prírodné suroviny, výborné talianske korenie, zdravé alternatívy, jemná chuť, výborné dochutenie, prírodné dochutenie, jemná aróma, kvalitné talianske produkty, zdravá výživa, lahodná chuť, korenie na kebab
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár