Tagliatelle so smotanou, pórkom a šafranom
Pre 4 osoby – 20 minút
Očistite 2 pórky a nakrájajte ich na veľmi tenké plátky, vložte ich do panvice a nechajte ich zmäknúť na masle.
Pridajte 100 ml smotany na varenie, 1 balíček šafranu Leprotto a varte 5 minút.
Uvarte 250 g tagliatelle v osolenej vode, sceďte ich a pridajte do panvice.
Na silnom ohni krátko premiešajte, posypte parmezánom a podávajte.
-
Kľúčové tagy: Leprotto šafran, šafranové vrecúška, kvalitný šafran, talianske dochutenie, bio šafran, jemná aróma šafranu, výborné dochutenie, zdravé dochutenie, prémiová kvalita, tradičný taliansky šafran, výdatná chuť, autentická talianska chuť, prírodné dochutenie, výborné na varenie, ocot na šaláty, talianska gastronómia, jemná chuť šafranu, gurmánske dochutenie, luxusné dochutenie, organický produkt
-
Kľúčové tagy: Leprotto šafran, šafranové vrecúška, kvalitný šafran, talianske dochutenie, bio šafran, jemná aróma šafranu, výborné dochutenie, zdravé dochutenie, prémiová kvalita, tradičný taliansky šafran, výdatná chuť, autentická talianska chuť, prírodné dochutenie, výborné na varenie, ocot na šaláty, talianska gastronómia, jemná chuť šafranu, gurmánske dochutenie, luxusné dochutenie, organický produkt
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár