Príprava basmati ryže
Odporúča sa prepláchnuť 1 šálku basmati ryže a nechať ju namočenú 30–35 minút. Potom variť v pomere 1 šálka ryže na 1,5–2 šálky vriacej vody. Prikryť pokrievkou a variť na miernom ohni, kým sa voda neabsorbuje. Nechať odpočívať 10–15 minút pred podávaním.
Kľúčové tagy: Khushboo ryža, Basmati ryža, kvalitná ryža, veľké balenie, dlhé zrno, aromatická ryža, kvalitné suroviny, jemná aróma, exotická kuchyňa, indická kvalita, rýchla príprava, varenie ryže, jemná konzistencia, lahodná chuť, voňavá ryža, chutná príloha, zdravá strava, ryža na varenie, výživná ryža
Zložka | Množstvo na porciu (45g) | Množstvo na 100g |
---|---|---|
Energia | 155,26 kcal | 345,0 kcal |
Bielkoviny | 0,23 g | 8,5 g |
Tuky | 0,23 g | 0,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g | 1 g |
Sacharidy | 0 g | 0 g |
Vláknina | 1,08 g | 2,4 g |
Soľ | 0,5 mg | 2 mg |
Kľúčové tagy: Khushboo ryža, Basmati ryža, kvalitná ryža, veľké balenie, dlhé zrno, aromatická ryža, kvalitné suroviny, jemná aróma, exotická kuchyňa, indická kvalita, rýchla príprava, varenie ryže, jemná konzistencia, lahodná chuť, voňavá ryža, chutná príloha, zdravá strava, ryža na varenie, výživná ryža
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár