Instantný zeleninový vývar
Zloženie:
Jodidovaná soľ (45,8 %)
Sója
Kukuričný extrakt na vývar
Sušená zelenina v rôznom pomere (19 %):
Zemiaky
Mrkva
Cibuľa
Cesnak
Petržlen
Zeler
Paradajky
Kukuričný škrob
Návod na použitie:
Na prípravu chutného zeleninového vývaru rozpustite 4 g produktu (1 čajová lyžička) v 250 ml horúcej vody, premiešajte a podávajte.
Môže sa tiež pridávať pri varení v požadovanom množstve do gulášov, polievok, omáčok, ragú, mäsa, rizota, vajec a iných jedál.
Skladovanie:
Produkt je hygroskopický (pohlcuje vlhkosť), preto ho chráňte pred vlhkosťou a teplom. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste, prípadne v chladničke.
Kľúčové tagy: granulovaný zeleninový bujón, instantný vývar, zdravé dochutenie, prírodný zeleninový bujón, rastlinný vývar, kvalitný polievkový základ, diétna alternatíva, výživný bujón, chutný vývar, jemná zeleninová chuť, tradičný zeleninový vývar, prírodné dochutenie, rýchla príprava, bezlepkový vývar, zdravé varenie, polievkový základ bez pridaných látok, výborné dochutenie, jednoduché varenie, lahodný zeleninový bujón, bio vývar
Zložka | Množstvo na 100g | Množstvo na porciu (4g) |
---|---|---|
Energia | 745 kJ / 177 kcal | 30 kJ / 7 kcal |
Tuky | 7,0 g | 0,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,0 g | 0,04 g |
Sacharidy | 16 g | 0,6 g |
- z toho cukry | 3,3 g | 0,1 g |
Vláknina | 2,1 g | 0,08 g |
Bielkoviny | 11 g | 0,4 g |
Soľ | 54 g | 2,2 g |
Jód | 1311 μg | 52 μg |
Kľúčové tagy: granulovaný zeleninový bujón, instantný vývar, zdravé dochutenie, prírodný zeleninový bujón, rastlinný vývar, kvalitný polievkový základ, diétna alternatíva, výživný bujón, chutný vývar, jemná zeleninová chuť, tradičný zeleninový vývar, prírodné dochutenie, rýchla príprava, bezlepkový vývar, zdravé varenie, polievkový základ bez pridaných látok, výborné dochutenie, jednoduché varenie, lahodný zeleninový bujón, bio vývar
Dodatočné parametre
Kategória: | Granulované bujóny |
---|---|
Charakteristika: | Vegan |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár