Ingrediencie: Kukuričný škrob, sušená odtučnená mlieko, glukózový sirup v prášku (kukurica), zahusťovadlá: E472b, E477, E414, guarová guma, fosforečnany sodné; kypriace látky: uhličitany sodné; semená psyllia, aróma.
Môže obsahovať stopy mandlí.
Kľúčové tagy: Farmo bezlepková zmes na koláče, bezlepková múka, zmes na pečenie, zdravé pečenie, bezlepkové pečivo, alternatíva ku klasickej múke, koláčová zmes, farmo produkty, múka pre celiatikov, pečenie bez lepku, koláčová zmes bez lepku, zdravé sladkosti, kvalitná bezlepková múka, výživná alternatíva, tradičné pečenie, koláče bez lepku, domáce pečenie, bio múka, kvalitné ingrediencie, jemná múka
Zložka | Na 100g | Na 50g torty |
---|---|---|
Energia / Energy / Énergie / Energie | 1599 kJ / 377 kcal | 987 kJ / 236 kcal |
Tuky / Grassi / Fat / Graisses | 1,2 g | 13 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny / di cui acidi grassi saturi / of which saturates / dont acides gras saturés / davon gesättigte Fettsäuren | 0,7 g | 7 g |
Sacharidy / Carboidrati / Carbohydrate / Glucides / Kohlenhydrate | 90 g | 27 g |
- z toho cukry / di cui zuccheri / of which sugars / dont sucres / davon Zucker | 46 g | 15 g |
Vláknina / Fibre / Fibra alimentaria / Ballaststoffe | 0,8 g | 0,3 g |
Bielkoviny / Proteine / Protein / Protéines / Eiweiß | 6,3 g | 2,2 g |
Soľ / Sale / Salt / Sel | 0,23 g | 0,13 g |
Kľúčové tagy: Farmo bezlepková zmes na koláče, bezlepková múka, zmes na pečenie, zdravé pečenie, bezlepkové pečivo, alternatíva ku klasickej múke, koláčová zmes, farmo produkty, múka pre celiatikov, pečenie bez lepku, koláčová zmes bez lepku, zdravé sladkosti, kvalitná bezlepková múka, výživná alternatíva, tradičné pečenie, koláče bez lepku, domáce pečenie, bio múka, kvalitné ingrediencie, jemná múka
Dodatočné parametre
Kategória: | Zmes na chlieb, pizzu a sladké pečenie |
---|---|
Charakteristika: | Bezlepkové |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár