Kapary v octe a soli
Zloženie: Kapary, voda, vínny ocot, soľ, antioxidant: kyselina askorbová, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Kapary sú konzervované vo vínnom octe a dochutené antioxidantmi a kyselinou citrónovou na zvýraznenie chuti.
Kľúčové tagy: Coelsanus kapary, kvalitné kapary, gurmánske dochutenie, jemná aróma, výnimočné ingrediencie, chutná pochúťka, zdravé recepty, exkluzívne dochutenie, jemne slaná chuť, intenzívna chuť, lahodná aróma, tradičné recepty, jemne pikantná chuť, chutné kapary, výnimočné dochutenie, kvalitné recepty, zdravé jedlo, kaparová aróma, talianske dochutenie, výnimočné suroviny
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 96 kJ / 23 kcal |
Tuky | 0,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 1,2 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 3,8 g |
Bielkoviny | 2,2 g |
Soľ | 7 g |
Kľúčové tagy: Coelsanus kapary, kvalitné kapary, gurmánske dochutenie, jemná aróma, výnimočné ingrediencie, chutná pochúťka, zdravé recepty, exkluzívne dochutenie, jemne slaná chuť, intenzívna chuť, lahodná aróma, tradičné recepty, jemne pikantná chuť, chutné kapary, výnimočné dochutenie, kvalitné recepty, zdravé jedlo, kaparová aróma, talianske dochutenie, výnimočné suroviny
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár