Použitie korenín a dochucovadiel
Tento obrázok odporúča rôzne spôsoby využitia konkrétneho korenia alebo dochucovadla v kuchyni. Odporúča sa na prípravu pečeného mäsa (arrosti), grilovaných jedál (grigliate), dusených pokrmov (brasati), rýb (pesce), obaľovaných a vyprážaných pokrmov (panature), jahňacieho mäsa (agnello), šalátov (insalate) a čerstvých syrov (formaggi freschi). Ideálne pre zvýraznenie chute a vône vašich obľúbených jedál.
-
Kľúčové tagy: Cannamela tymiánové listy, sušený tymián, bio tymián, prírodné dochutenie, jemná aróma tymiánu, kvalitné korenie, tradičné talianske dochutenie, výborné na varenie, talianska gastronómia, výživné dochutenie, výborné dochutenie, zdravé dochutenie, jemná chuť, prémiová kvalita, autentická chuť, výdatná chuť, talianske korenie, prírodné dochutenie, luxusné dochutenie, gurmánske dochutenie
-
Kľúčové tagy: Cannamela tymiánové listy, sušený tymián, bio tymián, prírodné dochutenie, jemná aróma tymiánu, kvalitné korenie, tradičné talianske dochutenie, výborné na varenie, talianska gastronómia, výživné dochutenie, výborné dochutenie, zdravé dochutenie, jemná chuť, prémiová kvalita, autentická chuť, výdatná chuť, talianske korenie, prírodné dochutenie, luxusné dochutenie, gurmánske dochutenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár