Použitie – Mäso, pečené jedlá, zemiaky, cestoviny, zelenina a ryby
Produkt je vhodný na mäso, pečené jedlá, zemiaky, saltimboccu, čerstvé cestoviny s maslom, obaľovanú zeleninu, polievky a ryby. Pred použitím je potrebné ho zvlhčiť vodou.
-
Kľúčové tagy: Cannamela lyofilizovaná šalvia, sušená šalvia, bio šalvia, kvalitné dochutenie, talianske dochutenie, prírodné dochutenie, jemná aróma šalvie, výborné dochutenie, zdravé dochutenie, prémiová kvalita, tradičné talianske dochutenie, výdatná chuť, autentická chuť, prírodné dochutenie, výborné na varenie, talianska gastronómia, jemná chuť, gurmánske dochutenie, luxusné dochutenie, organický produkt
-
Kľúčové tagy: Cannamela lyofilizovaná šalvia, sušená šalvia, bio šalvia, kvalitné dochutenie, talianske dochutenie, prírodné dochutenie, jemná aróma šalvie, výborné dochutenie, zdravé dochutenie, prémiová kvalita, tradičné talianske dochutenie, výdatná chuť, autentická chuť, prírodné dochutenie, výborné na varenie, talianska gastronómia, jemná chuť, gurmánske dochutenie, luxusné dochutenie, organický produkt
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár