Recept na fazuľový pokrm pre 4-5 osôb. Fazuľu (250 g) treba namočiť na noc, potom scediť, umyť a variť v neslanej vode približne 3 hodiny. Medzitým sa na panvici osmaží cibuľa a slanina, pridajú sa uvarené fazule, horúci vývar a paradajková omáčka. Pokrm sa dochutí soľou a varí ďalších 15-20 minút.
Kľúčové tagy: Calleris biela španielska fazuľa, kvalitná fazuľa, výživné strukoviny, talianska kuchyňa, zdravá výživa, tradičné strukoviny, fazuľa na varenie, fazuľa do šalátov, konzervovaná fazuľa, zdravé varenie, bielkovinová potravina, výživné suroviny, kvalitné talianske suroviny, lahodné občerstvenie, gurmánske strukoviny, zdravé občerstvenie, prírodné produkty, prémiová kvalita, výborná chuť, fazuľa do polievky
Zložka | Množstvo na 100 g |
---|---|
Energia | 286 kJ / ? kcal |
Tuky | 2,1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 33,8 g |
- z toho cukry | 2,3 g |
Vláknina | 24,9 g |
Bielkoviny | 10,4 g |
Soľ | 0,002 g |
Kľúčové tagy: Calleris biela španielska fazuľa, kvalitná fazuľa, výživné strukoviny, talianska kuchyňa, zdravá výživa, tradičné strukoviny, fazuľa na varenie, fazuľa do šalátov, konzervovaná fazuľa, zdravé varenie, bielkovinová potravina, výživné suroviny, kvalitné talianske suroviny, lahodné občerstvenie, gurmánske strukoviny, zdravé občerstvenie, prírodné produkty, prémiová kvalita, výborná chuť, fazuľa do polievky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár