Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Viac informácií
Prijať všetky súbory cookie Prispôsobte si
Prijať vybrané súbory cookie

Kategórie

Úvodná stránka

Posledné články

  • Krevetové cestoviny s omáčkou z pečených paradajok a čili
    Krevetové cestoviny s omáčkou z pečených paradajok a čili

    Cestoviny Bucatini Fra Diavolo Diablov brat alebo omáčka Fratello del diavolo.Ak máte radi cesnak a čili, potom je to pre vás. Fra Diavolo je v taliančine známa ako brat diabla a podľa svojho názvu je to ostré a pikantné jedlo. Množstvo chilli je znížené na prijateľnú mieru. To umožňuje stále cítiť príjemnú štipľavosť čili a zároveň aj cítiť chuť vína. Ak ste kuchár, tak si ho samozrejme pripravte podľa seba.

    Čítaj viac
  • Tie najlepšie jedlá z talianskej kuchyne.
    Tie najlepšie jedlá z talianskej kuchyne.

    Talianska kuchyňa je zrejmým dôkazom toho, že jedlo môže byť nielen o zážitku pre chuťové poháriky, ale aj o dobrodružstve pre zmysly. Známa svojou jednoduchosťou, kvalitnými surovinami a oddanosťou tradičným postupom, talianska kuchyňa ponúka širokú škálu chutí, vôní a textúr.

    Čítaj viac
  • Talianské oleje a octy
    Talianské oleje a octy

    Talianske olivové oleje sú považované za niektoré z najkvalitnejších na svete a hrajú v talianskej kuchyni kľúčovú úlohu. Tu je niekoľko dôležitých informácií o talianskych olivových olejoch:

    Čítaj viac
  • Talianská káva a jej charakteristika
    Talianská káva a jej charakteristika

    Druhy kávových zŕn a ich charakteristika Ak patríte medzi milovníkov kávy, pravdepodobne ste sa už niekedy zamýšľali nad tým, koľko rôznych kávových zŕn existuje, a čím sa odlišujú. Momentálne sú na trhu dostupné štyri rôzne druhy zrnkovej kávy, z ktorých najbežnejšie sú arabika a robusta. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o rôznych druhoch kávy a ich charakteristických vlastnostiach.

    Čítaj viac
  • Talianska tradícia aperitivo
    Talianska tradícia aperitivo

    Tradícia aperitivo vznikla v Taliansku pred niekoľkými stovkami rokov a v rôznych podobách pokračuje dodnes. Aperitivo je nápoj alebo kokteil sprevádzaný malým jedlom zvyčajne na konci pracovného dňa. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o tejto zaujímavej talianskej tradícii a jej histórii.

    Čítaj viac
  • Poznáte najznámejšie druhy talianskych cestovín?
    Poznáte najznámejšie druhy talianskych cestovín?

    Pri pomyslení na talianske jedlo nám ako prvé prídu na myseľ cestoviny a pizza. Cestoviny sú nepochybne nenahraditeľnou súčasťou talianskej kuchyne. Existuje množstvo typov, ktoré sa líšia v závislosti od regiónu. Poznáte tieto základné druhy?

    Čítaj viac
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Zmena nastavení súborov cookie