Emulgovaná omáčka s hubami (Salsa emulsionata con funghi porcini)
Ingrediencie: slnečnicový olej, rehydratované sušené hríby (Boletus edulis a jeho skupina) 15 %, vajcia a pasterizovaný vaječný žĺtok 9,2 %, vínny ocot, soľ, cukor, koncentrovaná citrónová šťava, sušená petržlenová vňať, arómy, regulátor kyslosti: kyselina mliečna.
Môže obsahovať ryby, zeler, horčicu.
Bez lepku.
Kľúčové tagy: hubová omáčka, Biffi Boscaiola, talianska omáčka, krémová hubová omáčka, kvalitná omáčka, tradičné recepty, talianska kuchyňa, dochutenie jedál, gurmánske dochutenie, hubová krémová chuť, omáčka na cestoviny, talianska delikatesa, hubová pochúťka, chuť lesa, dochutenie mäsa, jemná chuť, exkluzívne dochutenie, lahodná omáčka, hubová receptúra, talianska gastronómia
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 2729 kJ / 663 kcal |
Tuky | 72 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 7,5 g |
Sacharidy | 1,7 g |
- z toho cukry | 1,7 g |
Bielkoviny | 1,9 g |
Soľ | 1,8 g |
Kľúčové tagy: hubová omáčka, Biffi Boscaiola, talianska omáčka, krémová hubová omáčka, kvalitná omáčka, tradičné recepty, talianska kuchyňa, dochutenie jedál, gurmánske dochutenie, hubová krémová chuť, omáčka na cestoviny, talianska delikatesa, hubová pochúťka, chuť lesa, dochutenie mäsa, jemná chuť, exkluzívne dochutenie, lahodná omáčka, hubová receptúra, talianska gastronómia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár