Instantné rezance s príchuťou kačacieho mäsa a korením sú vyrobené z pšeničnej múky, palmového oleja, soli a cukru. Obsahujú zvýrazňovače chuti E621 a E635, rôzne koreniny, vyprážaný cesnak, sójovú omáčku v prášku (ktorá obsahuje sóju, soľ, maltodextrín a palmový olej), ako aj regulátory kyslosti E500 a E451. Ďalej obsahujú chilli prášok, farbivo E150a, sušenú cibuľu, zahusťovadlo E466, arómy a hydrolyzované rastlinné bielkoviny (voda, kukurica, sója) spolu s kachňou arómou.
Produkt môže obsahovať stopy kôrovcov, rýb, mlieka, zeleru a sezamu.
Na prípravu vložte rezance a korenie do misky, zalejte 320 ml vriacej vody, prikryte a nechajte odstáť 3 minúty. Potom premiešajte a podávajte.
Vyrobené v Maďarsku.
Kľúčové tagy: Asia Gold kačacie rezance, kačacie instantné rezance, ázijské rezance, chutné kačacie jedlo, instantné rezance, ochutené ázijské cestoviny, rýchla večera, autentická ázijská kuchyňa, tradičné kačacie rezance, ázijská pochúťka, kvalitné instantné jedlo, kačacie jedlo na doma, rezance s omáčkou, jemné rezance, luxusné ázijské rezance, výborné ochutené rezance, kvalitné ázijské cestoviny, ázijská špecialita, rýchlo pripravené rezance, cestoviny do wok panvice
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 318 kJ / 76 kcal |
Tuky | 3,0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,5 g |
Sacharidy | (hodnota neviditeľná na obrázku) |
- z toho cukry | (hodnota neviditeľná na obrázku) |
Kľúčové tagy: Asia Gold kačacie rezance, kačacie instantné rezance, ázijské rezance, chutné kačacie jedlo, instantné rezance, ochutené ázijské cestoviny, rýchla večera, autentická ázijská kuchyňa, tradičné kačacie rezance, ázijská pochúťka, kvalitné instantné jedlo, kačacie jedlo na doma, rezance s omáčkou, jemné rezance, luxusné ázijské rezance, výborné ochutené rezance, kvalitné ázijské cestoviny, ázijská špecialita, rýchlo pripravené rezance, cestoviny do wok panvice
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár