PASSATA BIOLOGICA DI POMODORO ITALIANO
(BIOLOGICKÉ TALIANSKE PARADAJKOVÉ PYRÉ)
Zloženie: biologické paradajky.
Minimálna trvanlivosť do: pozri hore alebo na boku obalu (dd/mm/rrrr).
Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 3-4 dní.
Vyrobené v závode: La Cesenate Conserve Alimentari S.p.A., Via Cervese, 364 - 47521 Cesena, Taliansko.
Krajina pôvodu paradajok: Taliansko.
Kľúčové tagy: Alce Nero bio datľové pyré, organické paradajky, bio produkty, talianska kuchyňa, kvalitné dochutenie, gurmánske dochutenie, jemná konzistencia, výnimočné ingrediencie, zdravé recepty, exkluzívne dochutenie, jemne sladkokyslá chuť, intenzívna chuť, lahodná aróma, tradičné recepty, paradajkové pyré, výnimočné dochutenie, jemná paradajková aróma, jemne pikantná chuť, zdravé dochutenie, bio suroviny
Zložka | Množstvo na 100g |
---|---|
Energia | 193 kJ / 46 kcal |
Tuky | 0,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 9,5 g |
- z toho cukry | 6,7 g |
Vláknina | 1,2 g |
Bielkoviny | 1,0 g |
Soľ | 0,02 g |
Kľúčové tagy: Alce Nero bio datľové pyré, organické paradajky, bio produkty, talianska kuchyňa, kvalitné dochutenie, gurmánske dochutenie, jemná konzistencia, výnimočné ingrediencie, zdravé recepty, exkluzívne dochutenie, jemne sladkokyslá chuť, intenzívna chuť, lahodná aróma, tradičné recepty, paradajkové pyré, výnimočné dochutenie, jemná paradajková aróma, jemne pikantná chuť, zdravé dochutenie, bio suroviny
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár